Książka "Kiełbasy własnego wyrobu" Bernhard Gaham MULTICO
Książka "Kiełbasy własnego wyrobu" Bernhard Gaham MULTICO
Książka oferuje przepisy na domowe wędliny, takie jak kiełbasy, szynki i pasztety, przygotowane z dobrej jakości mięsa, bez konserwantów. Zawiera tradycyjne receptury oraz zdjęcia gotowych wyrobów, zachęcając do wspólnego spędzania czasu w rodzinie przy tworzeniu pysznych przysmaków.
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet to wszystko możesz przygotować w domu. Dzięki dobrej jakości mięsu, podstawowemu sprzętowi kuchennemu i odrobinie chęci, stworzysz świeże, pachnące wędliny, doprawione według własnego gustu i wolne od konserwantów. Książka oferuje wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety oraz wędzenie kiełbas. Każdy przepis wzbogacony jest o zdjęcie gotowego wyrobu, co ułatwia proces przygotowania. Domowy wyrób wędlin to także doskonała okazja do spędzenia wolnego czasu w gronie rodziny.
Producent | Multico |
---|---|
Autor | Bernhard Gaham |
Format | 13 x 19 cm |
Liczba stron | 144 |
Oprawa | Kartonowa, laminowana |
Wydanie | 2006 |