Książka "ZUPY - KLASYCZNE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO" Hanna Szymanderska MULTICO
Książka "ZUPY - KLASYCZNE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO" Hanna Szymanderska MULTICO
Tom "Zupy" to zbiór przepisów na znane i zapomniane polewki, takie jak barszcz biały, krupnik oraz czernina. Część serii "Kanon tradycyjnej kuchni polskiej", pięknie ilustrowanej i rekomendowanej przez Hannę Szymanderską, oferuje sprawdzone przepisy na charakterystyczne dania polskiej kuchni.
Tom "Zupy" zawiera zarówno znane polewki, takie jak barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, na przykład doskonałą czerninę czy delikatny krem rakowy. To obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek, która oferuje najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy polskiej kuchni. Książki te są rekomendowane przez Hannę Szymanderską.
Producent | Multico |
---|---|
Autor | Hanna Szymanderska |
Format | 24 x 22 cm |
Liczba stron | 120 |
Oprawa | Twarda |