Numer specjalny Braci Łowieckiej 1/2015 "W myśliwskiej kuchni Wojtka Charewicza" cz. 3 OIKOS

23,90 zł
Czas dostawy: 48h

Numer specjalny Braci Łowieckiej 1/2015 "W myśliwskiej kuchni Wojtka Chorewicza" cz. 3 OIKOS

Zawarte w tym numerze przepisy Wojciecha Charewicza przedstawiają przyrządzanie dziczyzny na wiele sposobów. Wykorzystuje tutaj więcej dzikiego mięsa ptasiego takiego jak: kaczka, grzywacz, bażant, dzika gęś i słonka. To wydanie może stanowić inspirację na święta, grilla, romantyczną kolację, dużą imprezę myśliwską, czy zwykłe spotkanie przy kieliszku.

W środku znajdziemy ponad 40 różnych przepisówklasyków kulinarnychmodnych dań świata i inspiracji na rózne okazje z dziczego mięsa, kulinarne anegdoty i ciekawostki oraz zdjęcia ilustrujace etapy pracy

Zawarte w tym numerze przepisy Wojciecha Charewicza przedstawiają przyrządzanie dziczyzny na wiele sposobów. Wykorzystuje tutaj więcej dzikiego mięsa ptasiego takiego jak: kaczka, grzywaczbażantdzika gęś i słonkaCałość zwieńczył dział potraw z ryb i ślimakówTo wydanie może stanowić inspirację na świętagrillaromantyczną kolacjędużą imprezę myśliwską, czy zwykłe spotkanie przy kieliszku.

Dużym ułatwieniem dla gotujących są zdjęcia pokazujące krok po kroku przygotowanie danej potrawy. Przepisy zostały poprzedzone różnymi wspomnieniami autora pisanymi w gawędziarskim stylu.

Numer specjalny Braci Łowieckiej 1/2015
Więcej informacji
Producent Oikos
Autor Wojciech Charewicz
Oprawa Miękka
Napisz własną recenzję
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać Recenzje. Proszę Zaloguj się lub Załóż konto