Numer specjalny Braci Łowieckiej 1/2018 "Dziczyzna na każdą okazję" OIKOS
Numer specjalny Braci Łowieckiej 1/2018 "Dziczyzna na każdą okazję" OIKOS
Zawarte w tym numerze przepisy Wojciecha Charewicza przedstawiają przyrządzanie dziczyzny na wiele sposobów. Mogą stanowić inspirację na święta, grilla, romantyczną kolację, dużą imprezę myśliwską, czy zwykłe spotkanie przy kieliszku.
W środku znajdziemy ponad 40 różnych przepisów, klasyków kulinarnych, modnych dań świata i inspiracji na każdą okazję z dziczego mięsa. Zawarte w tym numerze przepisy Wojciecha Charewicza przedstawiają przyrządzanie dziczyzny na wiele sposobów. Mogą stanowić inspirację na święta, grilla, romantyczną kolację, dużą imprezę myśliwską, czy zwykłe spotkanie przy kieliszku. W tym numerze klasyka kulinarna przeplata się z modnymi daniami kuchni świata – obok babki ziemniaczanej, pierogów czy pieczonej łopatki znajdziemy przepisy na pizzę, cannelloni, risotto, a nawet sushi. Przy każdej potrawie znalazły się zdjęcia ilustrujące poszczególne etapy jej przygotowywania, przystępny, szczegółowy opis przyrządzenia oraz praktyczne porady i uwagi. |
Producent | Oikos |
---|---|
Autor | Wojciech Charewicz |
Oprawa | Miękka |
Wydanie | 2018 |